Arkiv

Det er 687 treff
To tjenester fra Montse

To tjenester fra Montse

Da jeg hørte at saliggjørelsesprosessen av Montse var kommet et skritt videre, bestemte jeg meg for å be om hennes hjelp i vanskelige situasjoner.

Bønnesvar

Bare begynn (7) Å være nær de som lider

Det finnes mange gamle og syke som vi kan hjelpe mye med vår tid og vår omsorg. Det har Hijung, som underviser eldre mennesker i datakunnskap, og Willi, som spiller gitar og synger med eldre i Tyskland fått erfare. Begge forteller om dette i den syvende videoen i serien ”Bare begynn. Måter å hjelpe andre på”. Sammen med dem ser vi Valdir, en brasiliansk familierådgiver, og to sykepleiere fra Chile, Antonia og Fernanda.

Sosiale initiativer
Å gifte seg har vært et stort eventyr

Å gifte seg har vært et stort eventyr

Mange unge mennesker flytter sammen uten å gifte seg, noe som også gjelder døpte kristne. Lengselen etter den livslange kjærligheten og et stabilt familieliv lever likevel videre hos mange av dem. Denne artikkelen handler om tre par, med helt ulike historier, som gifter seg etter å ha levd en periode som samboere. De seks hovedpersonene snakker om et ”før” og et ”etter” bryllupet. Hva er det som forandrer seg?

Vitnesbyrd
”Paven vil virkelig hilse på alle”

”Paven vil virkelig hilse på alle”

”Jeg er svært glad for Opus Deis arbeid i Sverige!” Dette sa pave Frans til fader Jorge de Salas ved besøket i Sverige. Fader Jorge fikk oppgaven med å være tolk for paven i det intense døgnet, og hans glede over dette er merkbar: ”Det var en av de beste dagene i mitt liv!” I artikkelen under, fra det svenske tidsskriftet Katolskt magasin, forteller han mer.

Vitnesbyrd