Don Álvaro del Portillo

Don Álvaro del Portillo

Han var en trofast medarbeider til den hellige Josemaría og dessuten hans første etterfølger som leder for Opus Dei. Som den eksemplariske presten han var, tjente han alltid Kirken med hengivenhet.

Isidoro Zorzano

Isidoro Zorzano

Isodoro Zorzano Ledesma ble født i Buenos Aires i Argentina 13. september 1902. 24. august 1930 ba han om å bli tatt opp i Opus Dei. Han var en av dets aller første medlemmer og forble alltid usvikelig trofast mot dette kallet fra Gud til å arbeide for Ham midt i verden.

Guadalupe Ortiz de Landázuri

Guadalupe Ortiz de Landázuri

I januar 1944 fikk hun et møte med fader Josemaría Escrivá, gjennom en bekjent som hun hadde betrodd sitt ønske om å snakke med en prest til. Beveget av den dype gleden som hun fornemmet hos ham, åpnet hun sitt hjerte og spurte: ”Hva skal jeg gjøre med mitt liv?”

Toni Zweifel

Toni Zweifel

Sveitsisk ingeniør. Hans kall til Opus Dei fikk ham til å utføre sitt arbeid med stor omsorg for de fattige. Han ledet en stiftelse som fremmet utviklingsprosjekter over hele verden. Han aksepterte Guds vilje da han i ung alder ble rammet av en dødelig sykdom.

Ekteparet Alvira

Ekteparet Alvira

De var trofaste mot Opus Deis spiritualitet, og videreformidlet til barna deres og til mange andre mennesker gode eksempler på et kristent liv og et kristent ekteskap, på ”et lysende og muntert hjem” som den hellige Josemaría pleide å si.